Συστήματα Κεντρικού Ελέγχου και Ενεργειακής Διαχείρισης Κτιρίων (BEMS)

Ο Κεντρικός Έλεγχος και η Ενεργειακή Διαχείριση, αποτελούν πλέον μια αδήριτη ανάγκη στην προσπάθεια μείωσης του ενεργειακού κόστους των εγκαταστάσεων στα σύγχρονα κτίρια. Η ανάγκη αυτή, απαιτεί ορθή λειτουργία, απόλυτο έλεγχο και ευέλικτες λύσεις, που μόνο μία εξειδικευμένη εταιρεία με γνώση και πείρα στο αντικείμενο, μπορεί να προσφέρει.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., ως επίσημος, πλατινένιος συνεργάτης της Honeywell για την Ελλάδα, προσφέρει στον τομέα της ενέργειας, υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες για πάνω από μια 20ετία, έχοντας υλοποιήσει πληθώρα ενεργειακών εφαρμογών τόσο για τον Ιδιωτικό, όσο για το Δημόσιο τομέα.

Το χαρτοφυλάκιο μας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, βαρυσήμαντα έργα στο σύνολο του τραπεζικού τομέα (Alpha Bank, Eurobank, Πειραιώς, κ.α), σε μουσεία (ΕΜΣΤ, Γουλανδρή), Data Centers (Εθνικής Τράπεζας & Τράπεζας Πειραιώς), αλλά και σε μεγάλο αριθμό Νοσοκομείων, Μουσείων και Ξενοδοχείων.

Όσον αφορά την υλοποίηση, το έμπειρο και υψηλά καταρτισμένο προσωπικό προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους παρακάτω τομείς:

  • Μελέτη και αρχικός σχεδιασμός
  • Προγραμματισμός Ελεγκτών και Commissioning
  • Εγκατάσταση και Εκκίνηση
  • Εκπαίδευση
  • Τεχνική υποστήριξη

Στόχος είναι η παροχή “Turn Key”, “End to End” λύσεων, η λειτουργία των οποίων είναι εξασφαλισμένη και θωρακισμένη στην πάροδο του χρόνου.

Στο κομμάτι των Διασυνδεδεμένων συστημάτων (Integrated Solutions), η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ έχει αναπτύξει λύσεις ΒΕΜS προσαρμόσιμες σε κάθε περιβάλλον, που καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο εφαρμογών, τόσο για τις μεσαίου και μικρού μεγέθους εγκαταστάσεις, όπως γραφεία, εμπορικά καταστήματα, καταστήματα τραπεζών αλλά και κατοικίες, όσο και για Εφαρμογές (PLC) μεγάλης και πολύ μεγάλης κλίμακας όπως εργοστάσια, αποθήκες, Δημόσια έργα και ειδικές κατασκευές (π.χ. τούνελ).