Η ΟΜΑΔΑ

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ως επίσημος, πλατινένιος συνεργάτης της Honeywell για την Ελλάδα, προσφέρει στον τομέα της ενέργειας, υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες για πάνω από μια 20ετία, έχοντας υλοποιήσει πληθώρα ενεργειακών εφαρμογών τόσο για τον Ιδιωτικό, όσο για το Δημόσιο τομέα.

Εκμεταλλευόμενοι την βαθιά εμπειρία και τεχνογνωσία μας στον τομέα του αυτοματισμού (BMS), ενισχύσαμε την Ομάδα μας με εξειδικευμένα στελέχη σε τεχνολογίες ICT, IoT αλλά και Data Analytics με στόχο να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ενεργειακής εποπτείας και διαχείρισης εγκαταστάσεων.

Η εμπειρία των μελών της Ομάδας, δημιουργεί ένα μοναδικό συνδυασμό προσόντων, ικανό να αποτελέσει την τέλεια γέφυρα ανάμεσα στις επιχειρηματικές απαιτήσεις και τις τεχνικές προδιαγραφές για την Ενεργειακή Εποπτεία και Διαχείριση Εγκαταστάσεων.

Μέσα από το τεχνικό υπόβαθρο, το τμήμα Συστημάτων Κεντρικού Ελέγχου και Ενεργειακής Διαχείρισης Κτιρίων της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, μπορεί να αναλάβει και να ολοκληρώσει με επιτυχία οποιαδήποτε ανάγκη, από μια μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, τη λειτουργική επιτήρηση μιας μεγάλης αλυσίδας ή ακόμα και την υλοποίηση εξεζητημένων εργαλείων, αλλά και την παρακολούθηση μιας μικρής εγκατάστασης.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥBusiness Development Director
Mechanical Engineer, MBA
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣBMS Department Director
Electrical Engineer
SCIAINI ALESSANDRO
SCIAINI ALESSANDROSenior Pre-sales Manager
Mechanical Engineer, MSc

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

2020-02-05T18:20:23+02:00

Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου

Ολιστική προσέγγιση στην κεντρική διαχείριση και εποπτεία των σταθμών διοδίων του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός Κεντρικού Σταθμού Ελέγχου με δυνατότητα ελέγχου του συνόλου των εγκαταστάσεων από ένα μόνο σημείο, ελαχιστοποιώντας τα έξοδα συντήρησης και λειτουργίας των σταθμών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ